Odense

Odense BIludlejning

Sammenlign og Spar på biludlejning i Odense

Odense i Danmarks midte vil for altid være forbundet med eventyrdigteren H. C. Andersen, som blev født der i 1805. Mange dele af byen viser således også tydelige spor efter det kendte bysbarn, og der er flere museer, som på den ene eller anden måde beskæftiger sig med hans liv eller værker. Byen ligger midt på Fyn og dermed nogenlunde midt i Danmark, cirka lige langt fra København og Aarhus. Byen betjenes af Hans Christian Andersen Airport, som dog primært beflyves af charterfly. Det fleste ankommer til byen i tog eller bil. Har man ikke selv bil med, kan man leje en bil via GoCarRental hos Budget eller Avis. Byen er i øvrigt livlig og på sine steder storbyagtig, men man kan nemt komme omkring på gåben. Der er også godt med kulturtilbud i byen, som bl.a. er kendt for sin årlige Harry Potter-festival i skolernes efterårsferie og for sin lokalafdeling af Det Kongelige Teaters Balletskole.

Ting At Lave i Odense

Der findes flere gode hoteller i centrum af Odense, som også har masser af gode tilbud for enhver smag. Underholdningslivet er centreret omkring den hyggelige Vintapperstræde, som har flere pubber og restauranter. På gågaden, Vestergade, ligger alle de kendte mærkevarekæder samt en Magasin-butik. Er man til det mere historiske og kulturelle ligger både HC Andersens barndomshjem og HC Andersens hus tæt på centrum, og bagved stationen ligger Danmarks Jernbanemuseum. Vil man længere udenfor centrum, kan det anbefales at leje en bil via GoCarRental.

Top 3 Seværdigheder i Odense • H. C. Andersens Hus

 • Danmarks Jernbanemuseum

 • Eventyrhaven

Køreture Omkring Odense

Øen Fyn, som Odense ligger i midten af, er utrolig naturskøn, og kan både prale af sine lange, smukke kyststrækninger, sine flotte skove og sine mange små slotte og herregårde. Det kan derfor anbefales, at man tager sin bil - eller benytter sig af biludlejning fra GoCarRental - og kører sydpå til for eksempel søfartsbyen Svendborg med rødder tilbage til år 1250. Denne by har en stærk maritim historie, og bl.a. A. P. Møller-Mærsk har oprindelige her. Ikke så langt fra Svendborg ligger det smukke Egeskov Slot. Man kan også tage en tur langs kysten, og starte i Assens, for så at køre en halvcirkel rundt om øen til Middelfart, Bogense, Kerteminde og Nyborg.

Sammenlign billig biludlejning


Sikker, hurtig og nem online booking

Gratis ændring eller afbestilling af din booking

De bedste biludlejningsfirmaer

Hvorfor booke hos os?

 • 1.500 biludlejningsfirmaer
 • 28.000 destinationer over hele verden
 • Fri afbestilling og ingen skjulte gebyrer
 • 24/7 kundeservice
 • Hurtig og sikker betaling
 • Book ved hjælp af 3 lette trin
 • Eksklusive priser hos de bedste firmaer
 • Ingen gebyrer på kreditkort