Randers

Randers Biludlejning

Sammenlign og Spar på biludlejning i Randers

Randers er en af Danmarks større, men ofte lidt oversete, byer. Byen ligger på strækningen mellem Aarhus og Aalborg, og er betjent af direkte toge til begge steder, men den står ofte også lidt i skyggen af sine to storebrødre. Byen kan imidlertid føre sin historie tilbage til omkring år 1000 og kan prale af nogle af landets bedst bevarede byhuse fra middelalderen. Med sin beliggenhed ved Gudenåen har Randers også Danmarks eneste flodhavn. Byen er ellers et godt udgangspunkt for køreture i udlejningsbil fra GoCarRental til eksempelvis Grenå og Ebeltoft på Mols eller til de smukke Rebild Bakker ca.60 km nord for byen, ligesom det er nemt og hurtigt at komme ind til de mange gode tilbud i Aarhus. Endelig har Randers efter en nedgangsperiode i slutningen af 1900-tallet og begyndelsen af 00-erne rettet sig op i de senere år, og byen er i dag i vækst og et stadigt mere populært rejsemål.

Ting At Lave i Randers

Randers er hjemsted for to ret specielle attraktioner, som tiltrækker besøgende fra hele verden. Randers Regnskov er en af de største Trope-Zoos i Europa, og den huser blandt andet søkøer og piratfisk, slikeaber og giftige kobraslanger i sine tre markante kupler. Byen har i de senere år også fået en del omtale på grund af Memphis Mansion, en tro kopi af Elvis Presley’s Graceland, som er opført af den danske Elvis-fan Henrik Knudsen. Det fungerer i dag som et meget velbesøgt museum, der også huser en af de største privatejede samlinger af Elvis Presley-memorabilia. Man kan besøge begge uden at leje en bil fra fx. GoCarRental, men vil man længere ud, kan det være nødvendigt.

Top 3 Seværdigheder i Randers • Randers Regnskov

 • Memphis Mansion

 • Gudenåen

Køreture omkring Randers

Randers er det perfekte udgangspunkt for køreture til skønne naturoplevelser. 60km nord for byen ligger de smukke Rebild Bakker, hvor den årlige Rebildfest afholdes den 4. Juli som fejring af USAs uafhængighedsdag. Øst for byen ligger det rå Mols med byerne Grenå og Ebeltoft på spidsen. Endelig kan man køre langs Gudenåen, hvor det også er muligt at leje kano og kajak på forskellige strækninger. Er man mere til byliv, kan man leje en bil via GoCarRental, og køre til Aalborg, Viborg, Silkeborg eller Aarhus, som alle ligger mindre end en times kørsel fra Randers.

Sammenlign billig biludlejning


Sikker, hurtig og nem online booking

Gratis ændring eller afbestilling af din booking

De bedste biludlejningsfirmaer

Hvorfor booke hos os?

 • 1.500 biludlejningsfirmaer
 • 28.000 destinationer over hele verden
 • Fri afbestilling og ingen skjulte gebyrer
 • 24/7 kundeservice
 • Hurtig og sikker betaling
 • Book ved hjælp af 3 lette trin
 • Eksklusive priser hos de bedste firmaer
 • Ingen gebyrer på kreditkort